Marina en Madeleine van The Stone zijn helemaal klaar voor de Brielse Ladies Night van volgende week woensdag
Marina en Madeleine van The Stone zijn helemaal klaar voor de Brielse Ladies Night van volgende week woensdag

Ladies Night - Glitter & Glamour - 8 Mei

Algemeen 468 keer gelezen

Brielle - De avond voor Hemelvaartsdag staat als vanouds weer helemaal in het teken van “De Ladies”. Dat wil helemaal niet zeggen dat de heren niet welkom zijn want dat zijn ze natuurlijk wel. 

Laat je verrassen door alle acties, aanbiedingen en verrassingen die de winkeliers en horeca voor je in petto hebben. Zeker voor de mannen valt er in de binnenstad veel te doen en te zien in de binnenstad. Kom gewoon gezellig mee met je vriendin, vrouw, buurvrouw of nicht en ga helemaal los op het ritme van de Latin Brass Band… daarna of tussendoor pak je een terras. Dat geldt natuurlijk ook voor alle Ladies, maak er met elkaar vooral een heerlijk feestje van. Het kan en mag deze avond! Doorgaan kan tot in de late uurtjes want de volgende dag slapen we lekker uit, op tijd opstaan is niet nodig op Hemelvaartsdag.

Gratis Strippenkaart Horeca
Vergeet vooral niet om tussen 17.00 en 20.00 uur een Strippenkaart voor de Horeca te halen op de Markt naast de DJ. Die strippenkaart staat vol met acties en aanbiedingen, allemaal even lekker! De Ladies Night én de Strippenkaart zijn gratis.

Kijk op de Facebookpagina’s Ladies Night Brielle en Winkelen in Brielle om helemaal op de hoogte te blijven en niets te missen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant